Föreläsningar

Föreläsningar

Fantasi är viktigare än kunskap!

Albert Einstein

Att få ett företag växa och utvecklas kräver kunskap och vilja men också en hel del fantasi och högt i tak för att våga ta nya steg. Fantasi kommer bland annat från nya intryck och perspektiv, möjligheten att se saker från olika perspektiv och inte stanna i invanda mönster.

Med mångårig erfarenhet från varumärkesbyggande och kommunikation erbjuder vi en kick-start med en rolig och lärande inspirationsföreläsning om varumärken och marknadsföring. Allt vi gör i det vardagliga arbetet spelar stor roll på hur ert varumärke uppfattas, så vad kan du/ni göra för att stärka varumärket dagligen?

En historisk genomgång om både starka och mindre starka varumärkens resor till kommunikationens abc, men även tips och praktiska åtgärder för att börja resan ur krisen. Vi rör oss mellan strategi och taktik och mellan analogt och framförallt den digitala och sociala världen.

Vi erbjuder skräddarsydda och interaktiva föreläsningar och workshops inom varumärken och kommunikation till företag och organisationer. I alla uppdrag ingår vår bok ”Vikten av starkt varumärke” till alla deltagare. 

Hör av dig med en förfrågan så diskuterar vi vad som passar din organisation bäst!